Præsentationer

”Præsentations-liste”, deltagere i fætter-kusine fest, 8.-9. oktober 2005, Bogø (opdateret 16. november 2005)

NavnBeskrivelse
AdeleFødt i 1986, ivrig spejder, kæreste i Ålborg, ved at tage GSK i engelsk inden hun vil videre med sprog og økonomi
AndreaEr 3½ år, hun går i børnehave og går til forældre/barn gymnastik. Elsker morgenmad og hader risengrød – og – når hendes søskende driller!
AnnaNæsten 8 år, går i 2. klasse og til svømning. Kan lide at lege med sin tamagochi og er glade for, at vi har fået en tv-pakke med adskillige tegneseriekanaler.
AstridNæsten 12 år, går i 6. klasse og til svømning. Går ofte i fritidsklub efter skole, kan lide at shoppe og kan lide at sy sit eget tøj. Ligner af og til Lise
BueLæser til læge på Københavns Universitet og er i fuld gang med 12. semester. Han arbejder på hjerte/lunge kirugisk afdeling på Rigshospitalet.
Caroline10 år. 4.klasse på Langelinieskolen, Østerbro. Går til springgymnastik og FDF. Er vild med sine veninder, cykle (uden cykelhjelm), miss sixty-bukser, Nørgaard-bluser.
Carsten48 år. Arkitekt m.a.a. Ansat på privat tegnestue i København. Er vild med svampeture. Er i gang med evighedsprojekt om etablering af køkkenhave i sommerhus. Prøver ihærdigt at forstå sine døtre (svært) og sin kone (sværere). Læser krimier og hører mærkelig musik.
CatalinaGift med Thomas. Mor til Gustav på 2 år. Er læge og har læst i Odense. Arbejder p.t. på organkirurgisk afd. på Roskilde sygehus. Bor i lejlighed i Roskilde og er meget glad for byen.
ChristianJeg er 25 år gammel og bor i det centrale København. Til daglig arbejder jeg hos dahlberg assurance som er en forsikringsmægler. Her er jeg samtidig ved at uddanne mig til godkendt forsikringsmægler. Hvis alt går vel er jeg færdig omkring juni 2006.
ChristofferChristoffer, 10 år, går i 4 klasse på Skt. Nikolaj skole, en folkeskole her i Køge. Går til fodbold 2 dage om ugen og til basketball 3 gange om ugen, så ham ser forældrene ikke meget til.
Claussøn af Jytte, jeg er 43 år gammel og uddannet politibetjent. For tiden tjenestegørende i Københavns Lufthavn og kan godt lide at være der. Fritidsinteresser er nok mest famile og madlavning. Bor i Køge Midtby, og har gjort det siden 1999.
Elisabeth41 år. Lærer. Ansat på Den Classenske Legatskole i København (ja, det er en kommuneskole). Leder af specialcentret på skolen. Går til yoga (og falder altid i søvn). Er vild med at lægge puslespil, lave mad og tage ud at rejse. Er dødtræt af den rummelige folkeskole.
Emma12 år, går i 6. klasse. Fritid: ridning (Ikaros), svømning, kor, teater, venner. Elsker: dyr, fjernsyn og alle former for kød. Hader: at rydde op, cola og når fjernsynet er i stykker.
EvaEr datter af Helga og Eigil, Ingers bror, gift med Keld (lidt fantasiløst), svigermor til Niels, Karin og Jacob. Jeg er pensioneret bogmenneske, har arbejdet i boglader og biblioteker. Har i de sidste år brugt noget tid på at gennemføre en bachelor i fransk på Åbent Universitet. Jeg læser af og til en bog, syr, strikker og væver, maler mit hus og roder i haven. Og så spiller jeg bridge, med Keld og en del andre.
FrankNæsten 40 år. System konsulent hos WM-data. Fritid: Ry roklub (kajak), lejlighedsvis handymand, computeren, natur og rejser, gå ture med Soya. Elsker: god mad og udeliv. Hader: begrænsninger, rå broccoli.
Frederik13 år, går i 7 klasse på Køge Private realskole. og elsker at læse, men hader at hjælpe til i huset. Tjener sine egne penge ved at gå med aviser.
HansFødt i 1961: Softwareudvikler ved Prolog Development Center A/S i Brøndby, bl.a. talesystemer. Holder bl.a. af haven, bøger og hobbyarbejde (syning, papirfoldning, madlavning, sovning m.m.).
HeleneJeg er 29 år og uddannet skolelærer fra Frederiksberg Seminarium. Jeg er ansat på en pakistansk friskole. I min ferier sætter jeg stor pris på at rejse sammen med Bue. Turen i år gik til Ecuador, Peru og Bolivia.
HelleEr 40 år, arbejder i Ergoterapi- og Fysioterapiafdelingen på Århus Sygehus, hvor hun er ledende terapeut for en gruppe ergoterapeuter og fysioterapeuter. Hun løber lidt, går til gymnastik, og til forældre/barn gymnastik med Andrea. Elsker næsten al slags mad, god stemning og godt vejr! Hader cola! Gift med Michael, der er ejendomsinspektør på TV2 Østjylland. Han er 41 år, og cykler, både på arbejde og i sin fritid. Vi bor i et gammelt hus fra 1897, som vi evig og altid er i gang med at istandsætte.
HenrikGift med Marianne. Sammen har vi Amalie på 12 år. Hun går i 6. klasse. Arbejder i SFO i Roskilde, hvor vi også bor. Fritiden bruges på vores hus og senest er jeg blevet ”hyret” til lidt gammelmands-fodbold.
IngerEr 49 år. Har været i Nordea's IT-afdeling i 13 år. Jeg prøver at spille lidt motionstennis, men det er altså svært. Desuden holder jeg af diverse håndarbejder og en god bog. Det er mig, der står for den daglige madlavning. Blomsterne og buskene er mine arbejdsområder i haven.
JacobGift med Rikke Dybkjær Meltz. Helikoptermekaniker ved Flyvestation Karup, hvilket var grunden til, at vi flyttede fra København - det har vi aldrig fortrudt!! Jacob er radioamatør i sin fritid. Derudover er han sekretær i Vroue Beboerforening. Ellers er der jo altid hus og have, der tager lidt fritid, men det bliver da også til besøg hos venner og bekendte, ikke mindst naboer.
Janne37 år, gift med Claus på 14. år. Butikschef i Teddy 6 Co., en børnetøjsbutik i Københavns Lufthavn. Kan desværre ikke være med til festen pga. et andet arrangement.
Jens42 år, uddannet landmand og agro-maskiningeniør. Arbejder på 8. år som projektleder med internationale turn-key projekter som primært arbejdsområde på Westrup A/S i Slagelse. I fritiden er jeg ”gør det selv´er” (håndværkere er ikke hvad de har været). Elsker god mad og ditto rødvin. Hader at have for lidt tid.
Joakim18 år, 3.g og tennisspiller på eliteniveau.
JulieEr 8 år, hun går i 2 klasse og går til svømning, teater og fodbold. Elsker risengrød og hader kød der er blandet sammen med noget andet, og når hendes søskende driller!
JytteFødt i 1931, som nr. 2 i flokken. Realeksamen, derefter ”ude at tjene” i nogle år (bl.a. i praktik i børnehave), pige i huset hos morbror Tue i Gråsten, i Oslo, i Åbybro, i Harreby, og ind imellem på Egå Efterskole, Askov Højskole, Vordingborg Husmoderskole. Mødte Bent på Askov, blev gift i 1955. Boede først på Møn, derefter i Vellerup, Hornsherred, og til sidst Døjringe og Sorø. Jeg har arbejdet ca. 25 år som nattevagt (ufaglært) på Epilepsihospitalet Filadelfia og nyder nu mit otium med børn, børnebørn og det første oldebarn.
Kasper28 år, bor i Odense (arbejder i København) sammen med Mie og lille Oscar.
KeldEr nr. 5 i rækken af børn fra Åbybro, gift med Eva, far til Marianne, Jakob og Rikke og morfar/farfar til Astrid, Anna og Kirstine. Jeg er pensioneret fra en juriststilling i staten. Jeg læser som turist på Åbent Universitet, og i fritiden passer Eva og jeg vores nyerhvervede hus og have i Gilleleje. Når der ellers er fritid tilovers, spiller jeg bridge (helhjertet) og samler på kuglepenne (halvhjertet). I øvrigt er jeg passiv sportsidiot og kan ikke fordrage dårligt sprog. Jeg har i søndags været til 53 års "jubilæum" for realklassen 1952 fra Åbybro Mellem- og Realskole. Det var første gang, vi mødtes, og en særpræget oplevelse.
LailaFødt i 1959: Professor i datalogi ved Syddansk Universitet, Odense, bl.a. design og evaluering af talesystemer. Holder bl.a. af rejser, gåture og film og teater.
Lene44 år. Jeg blev skilt for 7 år sidenog har siden været alene med mine to mindste børn, Mathias og Monica, mens Mikkel bor hos sin far. Jeg er uddannet sygeplejerske i 1986. Har arbejdet på Hernings hjertemedicinsk afdeling i 17 år, hvor jeg også assisterer ved pacemaker implantationer og KAG (undersøgelser af hjertets kransårer. Fritiden bruges mest på børnene og deres skole og sport. Men der bliver også lidt tid til hus, have og sygehusrevy.
Lise47 år. Biolog, seniorforsker på Danmarks JordbrugsForskning, speciale i grises adfærd og velfærd. Fritid: natur, haven, at rejse, gå ture med Soya. Elsker: sushi, at være alene hjemme engang imellem, varmt karbad. Hader: rødt saftevand, højt stressniveau.
Majbritt40 år, uddannet sælger, har læst merkonomfag og arbejdet som revisor og bogholder. Har været lønningsbogholder på Storebælts- og Øresundforbindelsen, samt ledende bogholder hos NCC. Læser pt. om bagateller i samfundet og gør oprør. Hader: Forkert lighedspolitik.
MarianneArbejder i IT- og Telestyrelsen som projektkonsulent (= mellemled mellem webredaktører og tekniske udviklere). Kan lide at læse, strikke og gå til yoga-fitness. Går jævnligt i biografen og kan lide sudoku-opgaver. Bor med resten af familien i et gammelt hus i Valby, så vi har både have og storby tæt ved.
Mathias15 år. Min mor hedder Lene Skytte og min far hedder Jan Groth. Jeg går i 9. klasse. Jeg går til badminton, og har gjort det i ca. 3 år, og til BMX. Jeg har gået til BMX siden jeg var 4 og har haft holdt 2 års pause. Jeg skal på efterskole i 10. klasse. Jeg vil gerne være dyrlæge når jeg bliver større.
Mathilde7 år. 1. klasse på Langelinieskolen, Østerbro. Går til springgymnastik og kor. Er vild med at danse, synge, male, lave møbler til sin Pingu i sløjd.
MetteJeg er gift med Thomas (som også er børnenes far) som er ved at færdiggøre sit speciale i kommunikation og derfor ikke kunne komme (enhver lejlighed må benyttes). Vi bor på Østerbro i København, og er ofte i min mors sommerhus i Tisvilde. Jeg blev i marts færdig som kandidat i kulturgeografi og moderne historie, og skal nu til at søge arbejde. Jeg søger job som projekt leder/sekretær, eller som generalist fx i en interesseorganisation, i en NGO, en boligorganisation eller lignende. Men i øjeblikket er jeg hjemme og nyder at have tid til mig selv og til børnene, der dog begge er i institution.
MikkelJeg er 18 år og er lige pt. i gang med en mureruddannelse, og uden at prale har jeg lige fået 11 for mit flise/klinke arbejde på første hovedforløb. I min fritid dyrker jeg BMX på elite plan (har kørt siden jeg var 5), og kører i den hårdeste klasse herhjemme!! Ellers laver jeg ikke så meget! Bor hos min far da mine forældre er skilt og har været det i 7 år.
MogensEr 51 år. Arbejder i SØK, også kaldet "Bagmandspolitiet". Spiller motionstennis og løber for motionens skyld. Har tidligere spillet håndbold på divisionsniveau. Læser gerne en god bog og er meget sportsinteresseret. Græsplænen og hækkene er mine arbejdsområder i haven.
Monica9 år. Jeg går i 3. klasse. Jeg kan godt lide engelsk, dansk og billedekunst. Jeg har gået til svømning i et år, og til fodbold i 2 år. Jeg er 138 cm høj.
NielsArbejder hos F.L.Smidth som ingeniør. Kan lide at reparere gamle ting, løber 3 gange om ugen, og er interesseret i madlavning mm.
Nikolaj19 år, blev HTX-student i sommers, og arbejder pt. som frugt og grønt disponent i SuperBest Ehlers, skal ind og springe d. 1. februar, hvor jeg er blevet sendt til Skive. Efter den aftjente værnepligt, regner jeg med, at jeg skal læse videre til bygningsingeniør. Hader: At jeg skal i militæret. Elsker: Trine.
Philip13 år og går i 7. klasse. Dyrker rollespil i fritiden. Hader at rydde op. Elsker at sove længe.
Rasmus8 år. Går i 1. klasse. Fritid: ridning, svømning, Tarzan-gymnastik, venner. Elsker: at spille spil (almindelige og på computer), at kæle med Soya. Hader: at blive drillet, det meste kød, når de voksne snakker længe i telefon.
RasmusFødt i 1988: spiller badminton og computer, 2.g matematisk linje.
RikkeGift med Jacob Meltz. Bosiddende i Vroue, 15 km syd for Skive. Vi har ingen børn endnu, men har den 1. på vej. Vi har en stor hund, blanding af schæfer og berner senne. Jeg arbejder ved CVU Midt-Vest, Center for vidergående uddannelse, i Herning, hvor jeg er administrativ medarbejder på Pædagogisk Diplomuddannelse. Fritiden går med hund, have og stave, kassererarbejde for en spejdergruppe i København og andet frivilligt arbejde.
SarahEr 11 år, hun går i 5. klasse og går til spejder, showdance og fodbold. Elsker hvidløgsbrød og hader bløde pærer, og at blive drillet af sine søskende.
Sofie6 år og går i 0. klasse. Elsker at sove længe og kødsovs med spagetti. Hader når Philips vækkeur ringer.
ThomasGift med Catalina. Far til Gustav på 2 år. Er læge og har læst i Odense. Arbejder på medicinsk afdeling på Rigshosp. Bor i lejlighed i Roskilde og er meget glad for byen.
Troels23 år, stud. jur (4. år) er p.t. i Tyskland for at være tennisdommer.