Julebrev 29. december 2005

Kære fætre, kusiner, forældre og børn

Vi vil gerne ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår, og samtidig sige tusinde tak for en rigtig dejlig fætter-kusine fest ! Det var fantastisk dejligt at møde jer alle sammen, og vi fornemmede at alle hyggede sig og fik en god oplevelse.

Efter festen har fætter Hans påtaget sig at oprette en fælles hjemmeside nordpile.dk for alle os fætre og kusiner, samt vores forældre og børn. Hans informerer nærmere pr. mail. På hjemmesiden kan bl.a. ses de billeder, som blev taget under festen (bl.a. et fælles-billed taget ud af tagvinduet). Desuden er der via hjemmesiden adgang til en opdateret adresseliste, præsentationslisten og ”stamtræ-skemaet”.

Siden festen har vi fået flere positive tilkendegivelser og opfordringer til at gentage succesen – dem er vi meget glade for, tak ! Vi er begge indstillede på gerne at ville holde en fætter-kusine fest igen, og vi vil godt tage initiativet og koordinere gøremålene. Men vi vil dog samtidig opfordre nogle flere af jer til at melde jer som deltagere i det praktiske arbejde med at planlægge og gennemføre et sådant arrangement. Mange af opgaverne kan sagtens uddelegeres.

Vi vil gerne have jer til at overveje og melde tilbage til os pr. mail vedr.:

Mange kærlige hilsener fra

Inger og Lise